Çıtçıt Makinesi Nasıl Kullanılır, Neler Yapar, Ne işe Yarar, Hangi Ürünleri Basar gibi birçok merak ettiğiniz sorunun cevabını verebilmek için bir blog yazısı yazmak şart oldu.

Tulumba Makine diye de bilinen Çıt çıt Basma Makinesi önden basmalı olduğu için kolay, güç harcamadan seri ve kaliteli ürün basmanızı sağlar. Bozuk basma olasılığı oldukça azdır dolayısıyla…

Masanıza monte edilebilme özelliği vardır. Vidaları makine kutusu içerisinden çıkar . Makineyi aldıktan sonra kullanmak istediğiniz her ürün ve her boy için kalıp almanız gerekmektedir. Çünkü kalıp gövdeleri, teknik olarak her ürün için özel olarak tasarlanmıştır. Makine haznesi yalnızca bu kalıplara uygundur. Yani neden kalıp alıyoruz ki makinenin yanında sorunuzun tek cevabı budur .

Makinenin hangi ürünleri basabileceği de kalıpları olan her ürünü basar şeklinde cevaplanabilir. Ama hangi ürünler diye sıralarsak; çıtçıtın her çeşidini, her boyunu, metalini ve plastiğini basabilir, kliket basar, düğme kaplar, kuşgözünün her boyunu istediğiniz her kumaşa çakabilir, kuşgözünün delmekte zorlandığı kumaşlarınız için de, delici kalıpla delme özelliği bile sağlar.

Yanı sıra trok, perçin, zımba, rivet gibi birbirine çok benzeyen küçük çivili malzemelerinizi de rahatlıkla bu makineyle deri, denim,branda gibi işlerinize çakabilirsiniz. İster tamir yapın, ister yeni ürünlerinize basın, ister bir malzemeyle tasarım yapın veya malzemelerin hepsinden oluşturabileceğiniz kolaj yapın. Bu makine hayal ettiğiniz, düşündüğünüz her şeyi yapabilmeyi sağlar kısaca dikmekle vakit harcamak istemediğiniz her detay için size büyük bir zaman kazandıracaktır.

Bastığı ürünlerin sağlamlığı işlerinizin kalitesini artıracak, kusursuz bir görünüm sağlayacaktır. Hobisi ve işi üretmek olan herkesin elinin altında olması gereken demirbaştır kendileri. Umarım aklınızdaki soru işaretlerini bir bir azaltmışızdır.

      Herkese kolaylı, bol ilhamlı, bol bereketli işler dileriz…